• M17, Mostar 88000, Bosna i Hercegovina
  • +387 36 283-117
EN

Motel Argentum MostarMotel & Restoran Argentum nalazi se u neposrednoj blizini Mostara, udaljen svega 3,2km od Starog mosta i UNESCO jezgre u Mostaru kao i ostalih historijskih i kulturnih spomenika Hercegovine.
Smještajne jedinice našeg motela zadovoljavaju svjetske i evropske standarde u hotelijerstvu. Nudimo smještaj u klimatiziranim trokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa kupatilom i balkonom. Sobe su moderno i praktično opremljene, kako bi zadovoljile sve vaše potrebe. U svakoj sobi je potpuno opremljeno kupatilo sa sušilom za kosu i ostalim toaletnim potrepštinama te LCD kablovska televizija.

Besplatan wifi je dostupan u cijelom objektu a uz motel je i privatni parking za naše goste.
Profesionalno i ljubazno osoblje recepcije stoji vam na raspolaganju 24h. Rado ćemo za vas organizirati izlete te uslugu najma automobila, kako bi mogli istražiti sve ljepote Hercegovine.
U sklopu motela nalazi se Restoran Argentum, poznat po tradicionalnim jelima i ljubaznom osoblju te ugodnom ambijentu. U našem restoranu možete kušati sva tradicionalna domaća jela, spravljena od domaćih i isvježih sastojaka i prema tradicionalnim hercegovačkim recepturama.Uživajte u Vašem odmoru u motelu Argentum Mostar

Nudimo smještaj u klimatiziranim trokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa kupatilom i balkonom. Sobe su moderno i praktično opremljene, kako bi zadovoljile sve vaše potrebe.

Kontaktirajte nas!